SOFWAVE

Sofwave™ Synchronous Ultrasound Parallel Beam Technology är FDA-godkänd för att lyfta ögonbryn, submentala(haka/käklinje) och hals, reducerar fina linjer och rynkor. Sofwave™ är kliniskt bevisad att den omformar neokollagen, samt uppnår optimala resultat med minimal återhämtningstid. Behandlingen ta ca 30-45 minuter, endast en behandling per år rekommenderas.


Redan vid 20 års ålder börjar kollagen och elastin att brytas ner, detta leder till framträdande av fina linjer och torrare hud. Sofwave™ är en ny klinisk bevisad, icke-invasivt teknologi för att ommodellera kollagen och elastine, förbättrar ansiktslinjer och reducerar rynkor.

Vid behandling med patenterade Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin, ultraljudsenergin passerar genom hudens yta (epidermis), och värmer upp vävnaden på exakt djup med rätt temperatur för att återbygga kollagen och elastin samt förbättrar hudens övergripande yttre.Behandlingen går på 30-45 minuter och sker via en icke kirurgisk metod med minimal återhämtning. Efter bara en behandling med Sofwave är förbättrings resultatet markant.

För vem är en Sofwave-behandling lämplig?

En Sofwave-behandling passar dig som vill ha en lyftande effekt på ansiktet, inklusive ögonbryn, haka/käklinje och hals, samtidigt som den minskar fina linjer och rynkor. Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin ger behandlingen en föryngrande och uppstramande effekt på huden.

Behandlingen kan utföras året om och passar alla hudtyper. 

KLINISKT BEPRÖVAD TEKNIK

Flera kliniska studier har utvärderat de medicinska effekterna av Sofwave™teknologin på ansiktsrynkor. Patienterna upplevde förbättrade resultat efter 12 veckor vid endast en behandling.

SNABB BEHANDLING 30-45 MIN

Snabb behandling som kan utföras på hela ansiktet och hals, lätt att utföra och patienten älskar det faktum att det är ingen återhämtningstid. Denna behandling passar in i en aktiv livsstil när som helst på dygnet och året runt.

SÄKERT OCH EFFEKTIVT

Synchronous Ultrasound Parallel Beam SUPERB™-teknologin är integrerad med en patenterad tip, Sofcool™ som kyler och skyddar epidermis vid behandlingen. Sofwave säkerställer även djupet vid behandling, exakt leverans av energin på 1,5 mm, vilket skyddar från skador i de underliggande vävnaden och nerver i dermis.

BEHANDLAR ALLA HUDTYPER

Sofwave är helt färgblind, på grund av den unika ultraljudsteknologin, behandlingen utförs säkert och effektivt oavsett patientens hudtyp och ålder.


ICKE-INVASIV

Ultraljudsenergi passerar utan reflektion till sitt mål på 1.5 mm i dermis. Där värms den dermala vävnaden upp till 60-75 grader. Med exakt rätt djup och temperatur för det optimala lyftet utan att behöva välja kirurgiska ingrepp med långa återhämtningstider. Efter behandlingen kan patienten direkt återgå till det normala livet.


HÖG PATIENTNÖJDHET

Patienterna är nöjda med resultatet efter endast en behandling. Patientnöjdheten bevisas även i flera kliniska studier där de fått en förbättrad till mycket förbättrad effekt efter behandlingen.


Sofwave

Den senaste icke-invasiva metoden för att förnya hudens elasticitet för en lyftande effekt