NEOSTRATA

NeoStrata

Avancerad forskning - Revolutionerande resultat


NeoStratas hudvårdssystem består av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter och behandlingar som passar alla hudtyper

KEMISK PEELING

Val av kemisk peeling anpassas individuellt beroende på hudtyp, problem och ditt önskemål. En peeling med glykolsyra (AHA-syra) leder till en förbättring av hudens kondition. Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid. Behandlingen avslutas genom att glykolsyran neutraliseras. NeoStratas peeling stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens kvalitet.

RETINOL PEELING
Peelingen passar utmärkt för hud som har ålderstecken, ojämn hudton och hud som är benägen att få akne eller orenheter. Neostrata Retinol Peel: -Exfolierar huden -Gör fina linjer och rynkor mindre framträdande -Hjälper till att minimera akne -Ökar hudens fasthet och ger samtidigt en utjämnad hudton -Volymstimulerande -Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage. Peelingen appliceras på kliniken och tvättas av hemma och kan ge upphov till en synlig fjällning ca 2-3 dagar efter behandlingen och kan pågå i ca 2-5 dagar.

 

Hudvårdsprodukter


NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad, hudvård som rekommenderas för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

• För tidigt åldrad hy/solskadad hy.
• Torr glåmig och uttorkad hy.
• Fina linjer och rynkor.
• Pigmentfläckar.
• Akne/fet hy som är benägen att få finnar.


Nu kan du köpa dina produkter från NeoStrata genom vår webshop

 

Omdömen

Mycket bra information. Fin lokal i centrum med bra parkeringsmöjligheter. Lotta alltid lika trevlig! 

⭐⭐⭐⭐⭐

Proffesionellt bemötande och toppen resultat.


⭐⭐⭐⭐⭐

Ett fantastiskt bra bemötande, professionell och inlyssnande!! Blir så bra!

⭐⭐⭐⭐⭐

Blev behandlad på ett så proffsig sätt och jag är mer än nöjd ! Kommer tillbaka 

⭐⭐⭐⭐⭐

Proffsig, vet vad hon kan och alltid kunden i fokus!


⭐⭐⭐⭐⭐