Ultra V  PDO

ULTRA V PDO INJEKTIONSBEHANDLING 


Ultra V PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning.Ultra V PDO-injektion, en behandling som åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning, hudföryngring & förbättrad hudstruktur.


Ultra V PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. Ultra V PDO-injektion, en behandling som åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning, hudföryngring & förbättrad hudstruktur.

Produkten som injiceras förkortas PDO vilket är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang som kirurgi i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang.  Utifrån dessa erfarenheter och studier kan främmande kroppsreaktioner, allergier och ogynnsamma effekter helt uteslutas.  Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart. 

Syfte med behandlingen?

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenaktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud.  På så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektionsbehandling har således ett helt annat syfte än hyaluronsyrabehandling (“fillers”) som i regel används för att skapa volym snarare än stimulering av hudens bindväv.

Behandlingsindikation:

– återskapa spänst

– elasticitet
– fastare hud
– huduppstramning
– hudföryngring

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO-behandling inkluderar mellan och nedre delen av ansiktet vilket innebär kinder, nasolabialveck, käklinje och marinoettlinje. Är även en mycket effektiv injektionsbehandling av känsliga områden som under ögonen (vid mörka ringar och insjunkenhet) där behandlingen inte drar till sig vätska som andra metoder kan göra. Metoden kan även användas på hals, handryggar och för att uppnå huduppstramning och förbättrad hudstruktur på kroppen (metoden behandlar inte fettvolym).